Sunday, 30 March 2014

Harga ESP Shaklee : Promo March 2014

Assalamualaikum wbt..

Saya nak umumkan bahawa hari ni adalah hari terakhir ESP Shaklee a.k.a Energizing Soy Protein Shaklee adalah product promo untuk Mac 2014.


Buy 6 ESP SHAKLEE Free 1 ESP SHAKLEE (Energizing Soy Protein)




Meh nak share apa yang power dan best dengan ESP Shaklee

10 manfaat utama ESP Shaklee:

1) Membantu mencantikkan kulit
2) Membantu sihatkan kuku dan elakkan frost
3) Mencerahkan kulit
4) Untuk awet muda
5) Membantu menganjalkan aset wanita
6) Mengurangkan masalah ekzema
7) Membantu menambah tenaga
8) Membantu elakkan gastrik
9) Mengelakkan osteoporosis a.k.a tulang rapuh
10) Menyembuhkan luka selepas pembedahan


Dengan pembelian 6 canister ESP Shaklee.. akan melayakkan anda untuk mendapat seperti berikut :

1) 1 canister ESP Shaklee percuma
2) Keahlian percuma seumur hidup
3) Cara makan yang paling berkesan InsyaAllah
4) Hadiah misteri


Bestnya buy 6 free 1 ni.. sebab anda boleh berkongsi pembelian ni dengan rakan office.. kaum keluarga.. kawan baik.. dan ramai lagi..


SOALAN BIASA DIAJUKAN OLEH ORANG RAMAI :


i) Siapa yang boleh consume ESP ni?

- Mereka yang berumur 1 tahun dan keatas. Dengan cara pemakanan yang betul. Kecuali mereka yang telah disahkan dengan Breast Cancer, Ovarian Cancer, Uterine Cancer & Prostat Cancer.


ii) Macam mana nak tahu cara makan ESP untuk certain permasalahan?

- Jika anda beli dengan saya.. anda pasti akan dapat cara pemakanan ESP yang betul. InsyaAllah. Ingat ya.. salah cara pemakanan.. mungkin lain akibatnya. 



Jika berminat boleh hubungi :

Facebook : Atifah Khmrrzmn
Whatsapp / Telegram / SMS : 017 3466 579
Email : tfa.shak88@gmail.com

Friday, 28 March 2014

ESP Shaklee untuk ibu hamil

Assalamualaikum wbt


Bersempena dengan promosi ESP Shaklee saya nak share dengan ibu mengandung semua kenapa korang kena / harus / wajib / must / compulsory jadikan ESP Shaklee sebagai makanan tambahan sehari - hari.





1) Tolong bantu meningkatkan tenaga. Supaya si ibu tidak cepat terasa penat dan letih.

2) Penting untuk pembentukan otak dan sel bayi dalam kandungan. Siapa tak nak baby sihat sempurna kan..

3) Dapat menguatkan sistem imun si ibu. Maka ibu akan jarang sakit InsyaAllah.

4) Mempunyai kalsium yang membantu menguatkan tulang si ibu dan pembentukan tulang bayi.

5) Membantu mencantikkan dan mencerahkan kulit ibu dan juga bayi. Bayi yang keluar juga nanti InsyaAllah tidak mengalami masalah kulit.


Banyak lagi manfaat dan kebaikan dengan ESP Shaklee ni. Tanya saya. Rugi sangat kalau tak cuba.


Satu tin ESP Shaklee mampu tahan untuk kegunaan selama sebulan sehingga sebulan setengah.


Sila beli produk Shaklee dengan distributors yang boleh dipercayai dan bertanggungjawab. Suka juga saya ingatkan bahawa jika anda salah cara makan mungkin lain kesannya.



Saya yang boleh bantu anda dalam pelbagai permasalahan,

Atifah Khamarruzaman
FB : Atifah Khmrrzmn
Whatsapp / SMS : 017 3466 579
Email : tfa.shak88@gmail.com

Tuesday, 25 March 2014

Set Menyusu Shaklee : Set Menyusu Basic

Assalamualaikum wbt.


Tadi saya baru dapat pertanyaan mengenai Set Menyusu Shaklee. Ibu yang sedang pantang anak ke - 4 tu tanya saya. Apa yang sesuai untuk dia consume sekarang. Berapa budget yang dia perlukan. Baik ke untuk baby dia? Betul - betul berkesan ke?


Set menyusu shaklee ni yang paling bestnya.. Murah dan InsyaAllah berkesan. Sebab saya dah banyak baca testimonial susu melimpah, susu terlebih cukup untuk baby, breast bengkak sebab susu banyak sangat. Haa Alhamdulillah. Tumpang happy bagi ibu - ibu tu semua.


Jadinya, apa yang membuatkan susu ibu tu meriah?


Bagi Set basic atau set asas menyusu shaklee ni ada dua benda je.


1) Alfalfa Complex Shaklee

Alfalfa ni fungsi dia adalah sebagai penggalak susu. Atau pun di panggil Milk Booster. Susu ibu akan makin banyak bila si ibu rajin menyusukan bayi ataupun rajin mengepam susu.

Konsep penghasilan susu ibu adalah dengan mengosongkan kilang susu. Bukan dengan membiarkan susu banyak di dalam breast yer. Kalau macam tu akan jadi bengkak susu. Which is sakit kan? Hehe jangan begitu yer. Rajin - rajinlah untuk mengepam susu kalau nak susu meriah.

2) Energizing Soy Protein (ESP)

ESP ni pula bertindak untuk mengelakkan ibu dalam pantang dari terasa sangat lapar. Selain itu ia juga membantu memekatkan susu ibu. Ini akan menyebabkan bayi cepat kenyang dan jarang meragam.

Bila bayi kenyang ibu pun senang. Hehe



Konsultasi terbaik akan anda dapat. Hanya untuk pelanggan saya sahaja ^_^


Jika berminat boleh hubungi saya di

FB : Atifah Khmrrzmn
Whatsapp / SMS 017 3466 579
Email : tfa.shak88@gmail.com

Sunday, 23 March 2014

Testimoni ESP Shaklee : Energizing Soy Protein

Assalamualaikum wbt

Bulan ni Shaklee offer Buy 6 Free 1 Energizing Soy Protein. Rugi kalau korang tak start minum ESP. Sebab banyak sangat manfaat dan kebaikan yang bakal diperoleh InsyaAllah.


Jadi hari ni saya nak share a few testimonials pengguna ESP Shaklee ni. ESP juga bagus untuk dijadikan minuman sahur. Maklumlah tak sampai 3 bulan lagi Ramadhan nak muncul. Disamping mengenyangkan, ESP juga mampu memberi tenaga sepanjang kita berpuasa. InsyaAllah.




1) ESP mampu mengenyangkan untuk jangkamasa yang lama. Terutama pada bulan puasa

2) Istimewanya ESP ni, boleh dibancuh dengan mana - mana minuman kegemaran. Antara favourite saya ialah Strawberry Dutch Lady + ESP . Langsung tak rasa soya ESP tu. Sesuai untuk mereka yang tidak meminati rasa mild soya. 

Macam kawan saya, dia suka blend buah fresh. Contoh : strawberry + kiwi + pisang + ESP + ice cubes. Jadila smoothies. Sedapnyaaaa ^_^ 



3) Ada juga yang buat ESP ni sebagai mask. Ambil sedikit ESP + 2 sudu air. Tempek dekat muka selama 30 minit. Lepas tu bilas. Muka rasa best dan bersih je.. Nak lagi best.. ESP + Vit c SR.. hancurkan sedikit vit c tu..jadikan serbuk lepas tu combine dgn ESP sikit.. tambah air 2 sudu..jadilah mask ESP + Vit C ^_^


4) ESP juga mampu menghilangkan kesan parut stretchmarks. Siapa tak happy kan bila parut tu dah hilang.



Nanti saya share lagi testimoni dengan ESP. 


Ingat ya, jika beli sesuatu product Shaklee, pastikan anda beli dengan Distributors yang bertanggungjawab & betul cara pemakanan. Semoga kita sama - sama peroleh manfaat dari Shaklee.


Assalamualaikum ^_^



Facebook : Atifah Khmrrzmn
Email : tfa.shak88@gmail.com
SMS / Whatsapp : 017 3466 579

Wednesday, 19 March 2014

Pengedar Shaklee di Ampang

Hai...


Anda mencari pengedar shaklee di sekitar Ampang? Ya saya lah salah seorang pengedar area Ampang dan sekitarnya. Boleh Whatsapp / SMS 017 3466 579 kalau anda sudi order dengan saya.






Dikawasan selain dari Ampang contohnya Pandan Indah ke Gombak ke Wangsa Maju pun boleh sebab saya kadang - kadang memang kerap berada di area berkenaan.


Oleh kerana saya masih baru lagi, makanya saya tidak dapat menyediakan perkhidmatan C.O.D (Cash on delivery). Tapi InsyaAllah soon saya akan cuba buat C.O.D ^_^


Akan tetapi saya menyediakan the best vitamin eating schedule & I'm responsible to each and everyone of you yang beli under saya. Insyaallah.



Jadi jangan segan untuk bertanya mengenai apa jua persoalan mengenai Shaklee & permasalahan anda. Saya sudi membantu.



FB : Atifah Khmrrzmn
Email : tfa.shak88@gmail.com
Whatsapp / SMS : 017 3466 579

Tuesday, 18 March 2014

Mencegah selsema dan batuk ketika musim jerebu dengan Shaklee

Assalamualaikum wbt semua..


Dah 4 minggu lebih negara kita dilanda musim kemarau kan. Lately dengan kebakaran hutan yang tidak dapat dikawal lagilah menambah kepada kepanasan melampau. Lagi - lagi KL, Penang & Johor kan..Suhu tinggi betul. Cecah 40 degrees.



Senang sakit lah kalau macam ni. Tapi kita boleh hindarkan diri kita dari sebarang penyakit InsyaAllah. Tak perlu gusar dan susah hati. Selagi kita boleh usaha dan ikhtiar. InsyaAllah Allah swt tolong kita.



Performance



~ Minuman isotonik berperisa oren yang bebas karbonat dan juga kurang gula.

~ Membantu mencegah dehidrasi ( kehilangan cairan tubuh yang berlebihan )


Vitamin C SR (Untuk dewasa) & Chewable Vitamin C (Untuk kanak - kanak)

 


~ Membantu meningkatkan antibodi dalam tubuh supaya sistem imun tubuh lebih tinggi

~ Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman

~ Mempercepatkan proses penyembuhan demam

~ Membantu memulihkan selesema


Nutriferon




~ Membantu mengimbangkan respon alergi terhadap persekitaran dan pencemaran udara

~ Berkesan melindungi dari virus seperti selesema , alergi & lain - lain.





" Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit"



Facebook : Atifah Khmrrzmn
Email : tfa.shak88@gmail.com
Whatsapp / SMS : 017 3466 579

Wednesday, 12 March 2014

Vita-Lea Shaklee - Multivitamin lengkap

Assalamualaikum wbt.

Pada Februari 2014 sebelum ini Shaklee Malaysia telah mempromosikan produk Multivitamin pertama yang dicipta didunia. Vitamin itu ialah :


Vita-Lea


Untuk mereka yang baru pertama kali ingin mencuba produk Shaklee, saya cadangkan supaya anda bermula dengan Vita-Lea


Vita-Lea dari Shaklee ialah multivitamin & multimineral yang pertama sekali dicipta oleh Dr. Forrest C. Shaklee Jr. yang juga pengasas Shaklee Corporation pada tahun 1915.

Dah 99 tahun pun Vita-Lea ni dicipta.

Manfaat utama Vita-Lea ;


  • Sebagai penambahan tenaga segera - pemberi tenaga, kecergasan tubuh dan kekuatan mental. Sekaligus ianya membantu sistem memori dan fokus dalam aspek pembelajaran mahupun yang bekerja seharian
  • Sebagai pelengkap nutrisi - Menampung zat - zat, vitamin dan mineral kepada mereka yang kerap mengamalkan pemakanan tidak seimbang
  • Metabolisma - Vita-Lea membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan. Awet muda gitu.
  • Sebagai pelindung organ - Melindungi fungsi organ penting seperti buah pinggang, hati dan jantung.


Jadi KENAPA Vita-Lea?

Mari sini saya nak senaraikan sedikit info mengenai kandungan yang terdapat dalam Vita-Lea Shaklee :


  • Vitamin A - Untuk kesihatan mata, kulit, anti-oksida, melawan kanser, mencegah rabun malam, membantu tumbesaran.
  • Vitamin D - Menjaga tulang. Mencegah penyakit osteoporosis dan psoriasis
  • Vitamin E - Melancarkan peredaran darah, mencegah darah beku, sakit jantung, baik untuk sistem produktif lelaki
  • Vitamin C - Merangsang formasi kolagen, meningkatkan daya tahan sakit, mencegah selsema
  • Asid Folic - Menjaga kesihatan fetus dan sel darah merah
  • Zat besi - Membentuk hemoglobin (yang mana sangat - sangat baik untuk ibu hamil), meredakan sakit senggugut
  • Zinc - Mempercepat penyembuhan luka, membantu keupayaan seksual lelaki, mencegah masalah prostat.

Vita-Lea adalah vitamin lengkap yang memang sangat membantu untuk meningkatkan kesihatan baik lelaki mahupun wanita. Baik ibu hamil mahupun ibu dalam pantang.

Sebab tu saya cakap tadi, untuk mereka yang baru pertama kali mahu mencuba supplement atau makanan tambahan, Vita-Lea adalah yang terbaik. It is the best choice for those who are willing to sacrifice a few Ringgit for a better life, a better future, for your own self, for your parents, for your husband or wife or as a gift for anyone. Change now. Its better late than never.


Sebotol Vita-Lea mempunyai 120 tablets, yang bersamaan dengan 4 bulan penggunaan. Kalau sharing dengan partner pun boleh tahan 2 bulan.

Untuk kesihatan ibu bapa pun boleh. Siapa yang taknak tengok parents sihat, gembira. Boleh main dengan cucu. Hehe okay dah melalut. 

Start changing your life for the better you, for the better future. InsyaAllah.

FB : Atifah Khmrrzmn
Email : tfa.shak88@gmail.com
Whatsapp / SMS : 017 3466 579

Pengedar Shaklee, Cara Daftar Ahli dan Cara Beli Shaklee Online

Senarai Pengedar Sah Shaklee
  1. Pengedar Shaklee Alor Setar : COD Area Jitra / Alor Setar
  2. Pengedar Shaklee Jitra : COD Area Alor Setar / Jitra
  3. Pengedar Shaklee Putrajaya : COD Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil
  4. Pengedar Shaklee Klang : COD Area Klang / Kapar / Meru / Setia Alam
  5. Pengedar Shaklee Seremban : COD Area Seremban / Seremban 2 / Panchor
  6. Pengedar Shaklee Ampang : COD Area Ampang / Wangsa Maju / Setiawangsa / Sri Rampai
  7. Pengedar Shaklee Temerloh : COD Area Temerloh
  8. Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : COD Area Kuala Lumpur / Cheras
  9. Pengedar Shaklee USJ : COD Area USJ / Subang Jaya / Sunway
  10. Pengedar Shaklee Puchong : COD Area Puchong / Kinrara
  11. Pengedar Shaklee Kuantan : COD Area Kuantan
  12. Pengedar Shaklee Shah Alam / Subang Jaya : COD Shah Alam / Subang Jaya
  13. Pengedar Shaklee Miri : COD Miri / Brunei
  14. Pengedar Shaklee Cheras : COD Cheras / Ampang / Hulu Langat
  15. Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam : COD Klang / Shah Alam

  16. Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee

    Dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee yang sah anda boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2016 ada di sini.


    Cara Beli Produk Shaklee Online

    Order Produk Shaklee Online melalui link yang disertakan di bawah
    1. Buy Shaklee Online Malaysia - For english user, buy Shaklee directly from Shaklee HQ
    2. Beli Shaklee Online Malaysia - Beli Shaklee daripada Pengedar Shaklee Bertauliah
    3. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...