Monday, 30 June 2014

Promotion Bulan July 2014 : VIVIX SHAKLEE murah dari biasa?

Assalamualaikum..

Entri pertama sempena bulan Ramadhan yang penuh berkat. Alhamdulillah masih bernafas masih bernyawa sehingga sekarang. Masih sihat walafiat.

Alhamdulillah. Hari ni hari ketiga puasa. Masih penuh? Hehehe.. Jadi apa Atifah nak cerita pada hari ini? Mestilah pasal VIVIX SHAKLEE. Kenapa Vivix? Haaa sebab bulan July 2014 ni Shaklee Malaysia buat promosi Buy 6 Free 1 Vivix Shaklee!!






Terujanyaa saya Ya Allah.. Yelah.. Product paling mahal dalam Shaklee tetapi paling paling bagus dan best dan superb dan semua yang positif ni boleh beli murah sangat sangat kalau kita pandai sharing dengan ahli keluarga ataupun kawan pejabat. Haa tu lah bestnya Shaklee ni. Setiap bulan buat Promosi Produk.

Macam mana seorang Shaklee Independent Distributor (SID) boleh cakap murah? Jual harga ahli ke? NO NO NO.. Murah bukan sebarang murah. Tetapi murah ada trick dia. Hehehe..

Kan dah cakap tadi..Buy 6 Free 1.. Jadinya kalau harga Vivix Shaklee ni RM475 boleh la sharing dengan family members tujuh (7) orang dan beli pada harga murah dari RM475. Faham tak? RM475 darab dengan 6 lepas tu bahagi 7 .. Jadinya dapatlah seorang sebotol pada harga RM408. Jimat ke tak?

Lebih dari berbaloi kan. Untuk kesihatan menyeluruh. Tak rugi langsung.

Vivix cukup bagus untuk memperbaiki sel, menghapuskan radikal bebas dan memperbaiki DNA.


Info VIVIX SHAKLEE


Memperbaiki DNA.Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Vivix sesuai diambil oleh mereka yang selesai menjalani rawatan pemulihan kanser, misalnya kimoterapi, bagi mengembalikan sel tubuhnya kepada keadaan asal.

Memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.

Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.

Mencegah penuaan di peringkat selular. Setiap hari sel anda diserang dengan tekanan, diet tidak seimbang dan toksin alam sekitar. Lebih banyak serangan dihadapi, lebih tinggilah peluang mendapat penyakit berkaitan kesan penuaan yang bakal dihadapi. Vivix membantu melindungi sel tubuh anda secara semulajadi.

VIVIX merupakan tonik anti-penuaan pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi diabetes, arthritis, gout, dan macam-macam lagi.

Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan berlaku dengan pantas.


Jika anda berminat dengan Vivix Shaklee, boleh hubungi saya seperti yang tertera dibawah :


SET BERSALIN SHAKLEE UNTUK KURUSKAN BADAN

Assalamualaikum wbt..

Lama tak tulis entri.. Huhu busy sangat. Tapi dalam busy pun terbayang - bayang blog tersayang ni. Hehe

Jadi hari ni saya nak share tentang kisah seorang pengguna Set Bersalin Shaklee dari Lahad Datu,Sabah. Saya sendiri teruja dan seronok bila dengar cerita kakak ni.

Beliau membeli Set Bersalin Shaklee pada June 2013 untuk digunakan semasa berpantang selepas melahirkan baby yang ketiga.

Pada kelahiran baby pertama dan kedua dia tak kenal Shaklee lagi. Alhamdulillah Allah temukan dia dengan Shaklee sebelum melahirkan baby ketiga. Alhamdulillah.

Alhamdulillah kami sangat gembira setelah mendapat mesej dari beliau. Menurut pelanggan yang kami sayangi ini, beliau mengalami pengalaman berpantang selepas bersalin yang berbeza setelah menggunakan Set Bersalin Shaklee.

Testimoni banyakkan susu dengan Set Bersalin Shaklee Jika dulu dengan Set Bersalin lain semasa berpantang anak pertama dan anak kedua, beliau tidak berjaya dalam penyusuan susu ibu. Bersama dengan anak pertama kata beliau susu sangat sedikit.

Bersama anak kedua pula menurut pelanggan kami ini susu beliau sangat cair sehingga baby tak nak susu. Alhamdulillah dengan Set Bersalin Shaklee semasa berpantang anak ketiga, beliau berjaya menyusu anak beliau secara exclusive dengan susu ibu.

Amat berbeza pengalaman berbanding dengan anak pertama dan anak kedua.

Lagi berita gembira dengan Set Shaklee ni sebab set ini juga membantu untuk ibu berpantang menguruskan badan. Wahh.. Siapa yang tak suka kurus? Hehe..

Menurut beliau, sebelum hamil berat badan beliau ialah 82kg dan menjelang trimester terakhir berat badan meningkat ke 88kg. Dalam masa sebulan menggunakan Set Bersalin Shaklee berat badan telah turun menjadi 71kg.

Wow lagi rendah dari semasa sebelum hamil. Sungguh kami teruja membacanya. Selain daripada manfaat untuk membantu banyakkan susu ibu dan menurunkan berat badan, pelanggan yang kami hormati ini turut berkongsi tentang bertenaga sepanjang berpantang walau menjaga 3 anak kecil sendiri.

Sangat mengujakan bukan? Alhamdulillah dengan kisah gembira begini kami amat bersemangat untuk terus berkongsi kebaikan Shaklee dan Set Bersalin Shaklee dengan orang ramai. Terlalu ramai ibu mengandung yang ingin mendapatkan pemulihan terbaik selepas bersalin, tapi tidak ramai yang berjaya kerana tersalah pilih produk.

Tahniah diucapkan kepada anda yang telah memilih untuk menggunakan Set Bersalin Shaklee. Khidmat konsultasi exclusive untuk penyusuan susu ibu dan berpantang, special untuk semua customer dan pelanggan VVIP kami yang amat kami sayangi.



Alhamdulillah. 


Teruja sangat! Anda pun boleh menjadi supermom macam beliau! Jom hubungi saya seperti yang tertera di bawah : 



Pengedar Shaklee, Cara Daftar Ahli dan Cara Beli Shaklee Online

Senarai Pengedar Sah Shaklee
  1. Pengedar Shaklee Alor Setar : COD Area Jitra / Alor Setar
  2. Pengedar Shaklee Jitra : COD Area Alor Setar / Jitra
  3. Pengedar Shaklee Putrajaya : COD Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil
  4. Pengedar Shaklee Klang : COD Area Klang / Kapar / Meru / Setia Alam
  5. Pengedar Shaklee Seremban : COD Area Seremban / Seremban 2 / Panchor
  6. Pengedar Shaklee Ampang : COD Area Ampang / Wangsa Maju / Setiawangsa / Sri Rampai
  7. Pengedar Shaklee Temerloh : COD Area Temerloh
  8. Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : COD Area Kuala Lumpur / Cheras
  9. Pengedar Shaklee USJ : COD Area USJ / Subang Jaya / Sunway
  10. Pengedar Shaklee Puchong : COD Area Puchong / Kinrara
  11. Pengedar Shaklee Kuantan : COD Area Kuantan
  12. Pengedar Shaklee Shah Alam / Subang Jaya : COD Shah Alam / Subang Jaya
  13. Pengedar Shaklee Miri : COD Miri / Brunei
  14. Pengedar Shaklee Cheras : COD Cheras / Ampang / Hulu Langat
  15. Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam : COD Klang / Shah Alam

  16. Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee

    Dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee yang sah anda boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2016 ada di sini.


    Cara Beli Produk Shaklee Online

    Order Produk Shaklee Online melalui link yang disertakan di bawah
    1. Buy Shaklee Online Malaysia - For english user, buy Shaklee directly from Shaklee HQ
    2. Beli Shaklee Online Malaysia - Beli Shaklee daripada Pengedar Shaklee Bertauliah
    3. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...