Wednesday, 28 December 2016

VIVIX MAHAL KE

Tahu tak product paling mahal dalam Shaklee ialah Vivix

Semua yang tahu pasal Shaklee, mostly tahu pasal Vivix

Customer Vivix saya semuaaaaa berpuas hati dengan Vivix. Mula mula je macam ragu ragu. Eh dahlah mahal. Lepas tu botol kecil pulak?

Tapi lepas je cuba seminggu, dua minggu, sebulan.. semua bagi feedback best

💋 kaki ayah yang luka dah semakin pulih dan cantik

💋 doktor puji bacaan gula dalam darah semakin turun

💋 mak saya nampak semakin muda

💋 dah lama tak sakit lutut

Jadi apalah yang mahalnya kalau nak sihat kan

Jadi apalah yang mahalnya kalau suka tengok parents semakin sihat dan cergas

Jadi apalah yang mahalnya dari bil perubatan dan ubat ubatan

Lebih elok mencegah dari merawat

#tsunamisuper8
#tsunamishaklee
#liveamazing
#pengedarshakleeampang
#shakleeeffect
#TEAempire
#SuperStarShaklee
#dazzlingdecember

Monday, 26 December 2016

TESTIMONIAL ESP SHAKLEE

Testimonial diri sendiri

Malu sebenarnya. Haha dulu banyak gila jerawat sebab salah pakai product muka

Habis berpasir dahi

Pipi pun penuh jerawat gemuk gemuk

Lepas kenal Shaklee, makan few vitamins. Bila dah okay banyak, just continue dengan ESP + Vitamin C SR sahaja

Hehehe

PROMO COLLAGEN BAKAL MELABUHKAN TIRAI

PROMO COLLAGEN BAKAL MELABUHKAN TIRAI MINGGU HADAPAN


Tinggal beberapa hari je untuk dapatkan Collagen shaklee dengan harga yang lebih murah dari biasa

Saya dah cuba. Jadi anda pun kena cuba Collagen Shaklee ni

Kulit gebu, liang roma semakin mengecil

Bonus point : bantu sendi sendi, bantu si ibu banyakkan susu

Lelaki pun boleh. Tak ada masalah.

Collagen Shaklee adalah antara product yang paling best antara semua. Sebab kesan dia boleh nampak minimum dalam masa 5 hari je wey

Siapa yang taknak kulit gebu dan makin cerah

Minggu depan harga kembali normal!

Tuesday, 1 November 2016

PROMO SHAKLEE NOVEMBER 2016

November 2016 yang awesome!!


==========



Siapa yang nak kurus

Siapa yang nak detox

Siapa yang nak limpahkan susu ibu

Siapa yang nak gantikan panadol dengan yang lebih menyihatkan

Siapa yang nak kurangkan eczema

Siapa yang nak cepat sembuhkan demam dan selsema 



========== 


Lecithin buy 4 at price of 3

Vitalea for Children buy 4 at price of 3

Alfalfa (S) & (L) buy 4 at price of 3

Nutriferon buy 7 at price of 6 



#tsunamishaklee
#superstarshaklee
#TEAshaklee
#lifeamazing

========== 



Boleh hubungi nombor yang tertera

Your Trusted Shaklee Independent Distributor
Atifah
017 3466 579


Pengedar Shaklee, Cara Daftar Ahli dan Cara Beli Shaklee Online

Senarai Pengedar Sah Shaklee
  1. Pengedar Shaklee Alor Setar : COD Area Jitra / Alor Setar
  2. Pengedar Shaklee Jitra : COD Area Alor Setar / Jitra
  3. Pengedar Shaklee Putrajaya : COD Putrajaya / Cyberjaya / Dengkil
  4. Pengedar Shaklee Klang : COD Area Klang / Kapar / Meru / Setia Alam
  5. Pengedar Shaklee Seremban : COD Area Seremban / Seremban 2 / Panchor
  6. Pengedar Shaklee Ampang : COD Area Ampang / Wangsa Maju / Setiawangsa / Sri Rampai
  7. Pengedar Shaklee Temerloh : COD Area Temerloh
  8. Pengedar Shaklee Kuala Lumpur : COD Area Kuala Lumpur / Cheras
  9. Pengedar Shaklee USJ : COD Area USJ / Subang Jaya / Sunway
  10. Pengedar Shaklee Puchong : COD Area Puchong / Kinrara
  11. Pengedar Shaklee Kuantan : COD Area Kuantan
  12. Pengedar Shaklee Shah Alam / Subang Jaya : COD Shah Alam / Subang Jaya
  13. Pengedar Shaklee Miri : COD Miri / Brunei
  14. Pengedar Shaklee Cheras : COD Cheras / Ampang / Hulu Langat
  15. Pengedar Shaklee Klang / Shah Alam : COD Klang / Shah Alam

  16. Cara Nak Daftar Jadi Ahli Shaklee

    Dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee yang sah anda boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. Cara Daftar Ahli Shaklee Online 2016 ada di sini.


    Cara Beli Produk Shaklee Online

    Order Produk Shaklee Online melalui link yang disertakan di bawah
    1. Buy Shaklee Online Malaysia - For english user, buy Shaklee directly from Shaklee HQ
    2. Beli Shaklee Online Malaysia - Beli Shaklee daripada Pengedar Shaklee Bertauliah
    3. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...